Despre Noi

MIZATI PE PROFESIONALISM

Comunicarea si spiritul de echipa sunt deviza noastra, astfel încât pacientii clinicii noastre pot beneficia de tratamente strict specializate.

ECHIPA GERMANDENT

Toti medicii echipei GERMANDENT detin cunostiinte avansate de RCP (practici de resuscitare cardio-respiratorie), adica sunt pregatiti sa previna si sa trateze eventualele complicatii medicale ce pot surveni în cursul efectuarii tratamentului stomatologic.
Pacientii cu patologie asociata: boli cardio-vasculare, diabet zaharat, afectiuni hepatice, renale, endocrine sau oncologice pot beneficia de un tratament dentar efectuat în conditii de maxima siguranta medicala.

OFERIM SERVICII PROFESIONISTE

Cabinetul nostru beneficiază printre altele de dotari de cea mai buna calitate si tehnologie de ultima generatie. Astfel o sa va prezentam cateva dintre dotarile cabinetului nostru.

– doua unit-uri Antos A6, model 2009

– 2 camere intraorale ce permit vizualizarea pe un monitor, în timp real, a operatiunilor efectuate în cavitatea orala (tehnica total neinvaziva)

– camerele intraorale fac dovada perfecta a cariilor existente, pentru a elimina orice dubiu; de asemenea ele sunt acceptate de cei mici si au un rol educativ

Testimonialele clientilor..

Parerile clientilor nostrii ne definesc!

  • "Nu pot spune destule despre Dr. Brandusa, ca persoana si dentist. Am fost ingrozita de a merge, dar odata ajunsa, cabinetul si echipa m-au oferit un sentiment reconfortant. Va rugam sa folositi numele meu ca referinta. Va multumesc - un client foarte multumit "
    Ana V - Cluj
  • "Recomandarea mea din toata inima pentru dumneavoastra, Dr. Brandusa. Ati ales în mod evident, profesia de corecta. Multa bafta in continuare!"
    Mirela A - Bucuresti
  • "Am venit in Bucuresti cu cinci de ani în urma, si am gasit un medic stomatolog care este cinstit si plin de compasiune. Am recomandat-o la un numar de pacienti, si ei se simt la fel. Ma simt norocos v-am intalnit, Dr. Brandusa!"
    Giorgio P - Milano