Tehnologie ultramoderna

Endomotorul W&H

Asigura realizarea unui tratament de canal perfect, intr-un timp foarte scurt, fara dureri si fara riscul de aparitie a recidivelor. Acele utilizate sunt din nichel-titan, flexibile si permit abordarea chuar si a celor mai curbe canale.

24d31f37-6278-4f51-99e7-3b19172f0923

Autoclavul clasa B Cominox (Italia)

Este cel mai performant aparat de sterilizare a instrumentarui.  Asigura o sterilizare perfecta la standardele impuse de protocoalele actuale de sterilizare. Functioneaza la o temperatura de 134 grade C si o presiune de 3 atmosfere. Acesti parametri asigura distrugerea tuturor microorganismelor si a virusurilor, inclusiv HIV, virusuri hepatice de tip B si C, virus herpetic, anuland orice risc de contaminare in timpul tratamentelor stomatologice.

Foto-81

Camera Intraorala

Uniturile sunt dotate cu camera intraorala pentru a facilita vizualizarea de catre pacient a patologiei explicate de medic contribuind la intelegerea tratamentului .

Foto-86

Truse pentru inserare implant

Foto-84

Unit Dentar

Uniturile sunt dotate cu camera intraorala pentru a facilita vizualizarea de catre pacient a patologiei explicate de medic contribuind la intelegerea tratamentului (Poza cu camera intraorala). Uniturile noastre sunt dotate cu sisteme de dezinfectare interna a tubulaturii anuland orice forma de contaminare. 90% din uniturile actuale nu au acest tip de sistem. Uniturile sunt dotate cu sistem de detartraj ultrasonic Mectron (Italia).

Foto-96

Aparat pt dezinfectarea aerului din cabinet

În cursul manevrei de frezaj se formeaza nori de aerosoli contaminati, deoarece caria dentara este un rezervor de microorganisme patogene.

Acest aparat revolutionar sterilizeaza si ionizeaza aerul, prevenind îmbolnavirea cailor respiratorii, atât pentru pacienti cât si pentru personalul clinicii;

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Apexlocator

Aparat cu ultrasunete care permite masurarea lungimii canalelor radacinilor dentare.
Cu ajutorul acestui aparat, putem obtine obturatii de canal perfecte, evitând obturatii prea scurte sau obturatii prea lungi, care depasesc radacina (situatie grava si din pacate des întâlnita). Tehnica este absolut neinvaziva.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Fiziodispenser

Aparat utilizat la insertia implantelor dentare.

Dispune de o piesa cu reductie si racire interna si externa cu ser fiziologic congelat, ce elimina riscul de a incalzi osul.

Necroza prin supracombustie reprezinta principala cauza de esec a operatiunii de insertie a implantului dentar, iar în clinica noastra acest risc este anulat de calitatile acestui aparat.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ai nevoie de o programare?

Suna-ne la numarul de telefon 021 667 44 52 sau 0726 282 896