Dotari

 

Anthos model A6 model 2019 - cel mai modern unit dentar de pe piata

Uniturile sunt dotate cu camera intraorala pentru a facilita vizualizarea de catre pacient a patologiei explicate de medic contribuind la intelegerea tratamentului. Uniturile noastre sunt dotate cu sisteme de dezinfectare interna a tubulaturii anuland orice forma de contaminare. Unitul Anthos model A6 2019 este ultramodern si dotat cu tehnologie de ultima generatie, facilitand performanta tratamentului, dar si experienta placuta si fara durere a pacientului.

 

Radiologie digitala - cea mai performanta din aceasta industrie

Cabinetul German Dent dispune de aparatura de inalta performanta pentru radiologie digitala, fiind minimizata doza de radiatie si timpul de lucru.Aparatura utilizata este MyRay DC and AC X-Ray Units, cea mai performanta din aceasta industrie.

 

Centrifuga PRGF

Centrifuga PRGF reprezinta un sistem de preparare a plasmei in vederea obtinerii vindecarii accelerate in procedurile chirurgicale si augumentarii osoase. Datorita tehnologiei de ultima generatie, putem asigura vindecarea rapida a zonei pe care s-a intervenit chirurgical, grabind procesul de regenerare al tesutului afectat.

 

Endomotorul W&H

Asigura realizarea unui tratament de canal perfect, intr-un timp foarte scurt, fara dureri si fara riscul de aparitie a recidivelor. Acele utilizate sunt din nichel-titan, flexibile si permit abordarea chuar si a celor mai curbe canale.

 

Autoclavul clasa B Cominox (Italia)

Este cel mai performant aparat de sterilizare a instrumentarui.  Asigura o sterilizare perfecta la standardele impuse de protocoalele actuale de sterilizare. Functioneaza la o temperatura de 134 grade C si o presiune de 3 atmosfere. Acesti parametri asigura distrugerea tuturor microorganismelor si a virusurilor, inclusiv HIV, virusuri hepatice de tip B si C, virus herpetic, anuland orice risc de contaminare in timpul tratamentelor stomatologice.

 

Camera Intraorala

Uniturile sunt dotate cu camera intraorala pentru a facilita vizualizarea de catre pacient a patologiei explicate de medic contribuind la intelegerea tratamentului.

 

Aparat pt dezinfectarea aerului din cabinet

În cursul manevrei de frezaj se formeaza nori de aerosoli contaminati, deoarece caria dentara este un rezervor de microorganisme patogene.

Acest aparat revolutionar sterilizeaza si ionizeaza aerul, prevenind îmbolnavirea cailor respiratorii, atât pentru pacienti cât si pentru personalul clinicii;

 

Apexlocator

Aparat cu ultrasunete care permite masurarea lungimii canalelor radacinilor dentare.
Cu ajutorul acestui aparat, putem obtine obturatii de canal perfecte, evitând obturatii prea scurte sau obturatii prea lungi, care depasesc radacina (situatie grava si din pacate des întâlnita). Tehnica este absolut neinvaziva.

Fiziodispenser

Aparat utilizat la insertia implantelor dentare.

Dispune de o piesa cu reductie si racire interna si externa cu ser fiziologic congelat, ce elimina riscul de a incalzi osul.

Necroza prin supracombustie reprezinta principala cauza de esec a operatiunii de insertie a implantului dentar, iar în clinica noastra acest risc este anulat de calitatile acestui aparat.

 

 

Contacteaza-ne pentru programari sau informatii la 0726 282 896 SUNA ACUM